Spilleautomaten Wild West er laget av spilleverandøren NYX. Her har de stappen automaten full av funksjoner, slik som Free Spins, multipliserende gevinster, gamble-funksjon og ikke minst så finnes det også en wild. Den største gevinsten du kan få fra hver av de ti linjene i spillet er 1000 ganger innsatsen din, og hvor mange kroner dette blir er noe du selv kan bestemme. Så hva venter du på? Spill i dag du også for din sjanse til å vinne stort i Det ville vesten!

10 innsatslinjer og valgfri innsats

I denne spilleautomaten på nett spiller du på fem hjul, og hvert av disse hjulene har tre symboler hver. 10 ulike gevinstlinjer går så på kryss og tvers over hjulene, og alle disse starter ved hjulet helt til venstre og går så mot høyre. Du vil alltid spille på alle ti linjer, da dette ikke er noe du selv kan justere. Det du derimot kan justere selv er hvor mye du spiller for. Du kan spille for så lite som 5 øre per linje, eller for så mye som 25 kroner per linje. Innsatsen din i spillet vil da være på enten 50 øre per spinn, eller på 250 kroner per spinn.

Det som er viktig å huske når du gjør innstillingene dine for innsats, er at dette også vil avgjøre hvor mye det er du vinner. Gevinstene dine vil alltid bli multipliseres med innsatsen din, slik at hovedgevinsten kan være på enten 500 kroner, eller på 250,000 kroner, alt etter hva du selv velger å satse per spinn.

Ville vesten i tegneserieformat

De tre pokerspillerne er spillets beste symboler. Damen er den som betaler ut de største gevinstene, tett etterfulgt av hesten. Cowboyen er ikke den som nødvendigvis gir deg størst gevinster, siden dette er spillets wild-symbol. I tillegg til disse tre finnes det også fem andre symboler i spillet.

Det er kun damen og hesten som vil gi deg en gevinst med så lite som to av dem på likt, da resten krever at du har tre like for å vinne. Ti ganger innsatsen din er det minste du kan vinne når du får tre like symboler, og dette vil si at alle gevinster i spillet er forholdsvis høye i forhold til innsatsen.

Wild med flere funksjoner

Wild har her blitt tildelt flere roller i spillet. Den vil ikke bare erstatte alle andre symboler i spillet, men den vil også være den som gir deg dine Free Spins, og disse får du fem av for hver wild du får. Symbolet kan kun oppstå på hjul 3, 4 og 5, og for å få dine gratis spinn trenger du kun å få én av den, men denne må også være en del av en vinnende kombinasjon med andre symboler. Du må altså få en gevinst for å kunne få dine gratisspinn.

Når du spiller dine Free Spins spiller du på samme type hjul som i hovedspillet, men i denne versjonen er det lagt til enda et symbol. Her er det en stabel med chips, eller sjetonger, og hver av disse fungerer som en scatter, som vil gi deg en gevinst hver gang de dukker opp. Hva du vinner fra hvert symbol vil du få opp på skjermen før dine Free Spins starter.

Dette kan også være forskjellig fra gang til gang, og dersom du i løpet av dine Free Spins vinner enda flere gratisspinn vil dette kalkuleres på nytt, slik at dine nye 5 gratisspinn kan gi deg en annen utbetaling på dine chips, enn hva de fem forrige spinnene gjorde.

Privacy Policy