Skal du på landsskytterstevne er det mye å huske på. Her kommer en liste som kanskje kan hjelpe deg litt på vei.

For deg som er deltaker

Det første du må huske på er våpenet ditt og alt utstyret du trenger til dette. Deretter er det viktig med klær og gode sko. Ikke glem en jakke til kjølige kvelder samt godt med undertøy og sokker. Toalettsaker er det neste på listen, og her kommer det godt med å ta med både tannbørste, tannkrem, dusjsåpe og sjampo. Det kan også være lurt å ha med seg litt førstehjelp, i form av plaster, hodepinetabletter og eventuelt de medisinene du trenger til hverdags. Myggmiddel kan være fint, spesielt for de som bor på camping.

Reiseforsikring, og booking av overnatting. Skal du overnatte på en av våre campingplasser er telt, madrass, sovepose, stormkjøkken – dersom du ønsker å lage mat selv – samt en god stol å sitte i utover kvelden og et varmt pledd, gode ting å huske på.

Under landsskytterstevnet på Lesja er det mulig for deltakerne å bo i telt på en av våre campingplasser, men vi har også noen skoler til disposisjon for de som ønsker det. I tillegg finnes også muligheten med hotell. Avhengig av hva som velges, må altså tingene du tar med stå i forhold til dette. Vi har matservering under hele stevnet, slik at det vil være god tilgang til mat og drikke hele dagen for både deltakere og tilskuere.

Det er ikke nødvendig med pass, men alle deltakere må ha med legitimasjon. Vi godtar både pass, sertifikat og bankkort.

For tilskuere

Gode og behagelige klær samt gode sko er alfa og omega om du skal tilbringe hele dagen på stevne. Vi har matservering og drikkestasjoner, men det er også lov å ta med sitt eget. Vi anbefaler alle å ta med seg sin egen gode stol, og ikke minst en jakke til kjølige kvelder samt regntøy dersom værgudene ikke er med oss. Vi oppfordrer alle til å la paraplyen bli igjen hjemme og heller ta med seg regnjakke. Dette er langt bedre for alle når tilskuerne står tett i tett. Har du innkvartert deg selv på et av våre fine overnattingssteder, er det ikke stort annet enn dine egne personlige ting du skal ta med, som toalettsaker. Vi minner også om at det er lurt med reiseforsikring samt litt lesestoff til ventetiden.

Skulle det være slik at noe er glemt, kan vi betrygge med at Lesja har butikker som byr på både klær og toalettsaker med mer, så det er ingen grunn til å fortvile over forglemmelsen. Røde Kors er til stede flere steder under hele stevnet, og Lesja har også lege og apotek om uhellet skulle være ute.

Alle utsalgsstedene på selve stevneplassen tar både kort, kontanter og Vips. Så her er det ingen mulighet til å gå sulten. Vi har også egne stasjoner for lading av mobil etc. samt et eget internettområde med bord og stoler. Har kan du benytte deg av gratis internett og holde deg oppdatert på det du måtte ønske.

Velkommen til landsskytterstevnet på Lesja i 2015!

Privacy Policy