Våpen er ingen spøk, og man skal selvsagt alltid passe på at man følger alle regler til punkt og prikke når man håndterer et våpen, men av og til trenger vi alle å blåse litt i reglene og være litt bad boy, om så bare for en liten stund. Takket være spillutviklere som svenske Play’n GO, kan vi alle blåse av litt steam akkurat når vi måtte trenge det. I dag kan vi spille på mobilen og vi har dermed muligheten til å ta oss en liten pause akkurat når det passer oss. Om vi er på jobb eller standplass har ingenting å si.

Play’n GO er et selskap dedikert til å utvikle spill av aller høyeste kvalitet til casinoer på nett. Fra sitt hovedkvarter i den lille byen Vaxjo, styrers et stort team av spillutviklere og grafikere som produserer den ene fantastiske automaten etter den andre. Siden selskapet ble grunnlagt, har de gitt ut over 120 unike spill på ikke mindre enn 30 forskjellige språk, og selv om det er nesten umulig å skulle plukke bare en automat, er det en automat som trolig vil falle i smak hos alle skyttere.

Ta deg en tur på Saloonen

Livet i ville vesten har alltid fascinert oss mennesker og det er laget utallige filmer basert på den brutale hverdagen. Heller ikke spillindustrien har latt temaet ligge, og det har blitt produsert en lang rekke spilleautomater basert på tiden da Doc Hollywood og Billy the Kid herjet New Mexico og USA forøvrig.

Gunslinger er ingen ny automat og ble faktisk lansert tilbake i 2008. I spillindustriens verden har det skjedd enormt mye siden den gang, men Gunslinger står seg like godt i dag som en gammel spaghetti-western med John “The Duke” Wayne. Automaten, som kommer med gratisspinn, wilds, scatter og et utrolig kult interaktivt bonusspill, er en automat man aldri blir lei av. Her er det like mye action som det var i gatene i Dodge City på slutten av 1800-tallet.

Slenger man på en progressiv jackpott, er dette den perfekte unnskyldningen for å leve ut sin indre cowboy når man trenger en pause fra en ellers kjedelig og grå hverdag. Gunslinger lar deg drømme deg bort til en saloon i tiden da menn var menn og slappet av med whiskey, poker og pene damer, mens de lot seksløperen snakke for seg. Som sagt er ikke Gunslinger en ny automat, men selv med 10 år på baken er det ingenting å utsette på verken grafikk eller spillopplevelse. Du kan spille denne automaten utallige ganger uten å få med deg alle de små detaljene Play’n GO har tatt hensyn til. De gjør en flott jobb med å selge historien om den ensomme Gunslingeren som har ridd inn i feil by på feil tidspunkt.

The good, the bad and the ugly

Hjulene på Gunslinger er satt i en ramme av en saloon-bar og med gjennomsiktige hjul er hele bakgrunnen, som viser hovedgaten i den lovløse byen, synlig gjennom hele spillet. Langs gaten står det små bygg på hver side og med symboler som gledespiker, “wanted: dead or alive”-plakater, whiskyflasker, seksløpere, en liten pung med gullklumper og selvsagt helten vår, er det lett å drømme seg bort til episke filmer som “The good, the bad and the ugly” med alltid like kule Clint Eastwood.

Hvor kjapp er du på avtrekkeren?

Gunslinger kommer med en rekke kule funksjoner, men den aller beste er uten tvil Bounty Hunt-bonusen. Denne utløses når du lander de tre wanted-plakater på hjulene på samme spinn. Det åpner bonusspillet i en ny skjerm hvor du selv må bestemme hvem av de lovløse skurkene du skal ta opp jakten på. Underveis skyter du en rekke tønner, som alle vil gi deg en tilfeldig gevinst, før bonusspillet avsluttes med at du og den lovløse møtes til en episk gunfight. Vinner du, får du med multiplikatoren som følger med den lovløse og du blir således rikelig belønnet for ditt mot.

Privacy Policy